Digital skyltning

Mediascreen är med dig hela vägen. Från behovsstudie och val av skärmar, till innehåll och konfiguration av mjukvara. Du uppnår effektiv digital skyltning (digital signage, DS) som stärker ert varumärke.

Engagera, aktivera, informera

Tillsammans ringar vi in vad ni vill uppnå och hur er digitala skyltning bör se ut. Ni kan presentera erbjudanden och nyheter, vägleda era kunder med interaktiva kartor eller genomföra enkäter och kundundersökningar. Vi förser er med nyckelfärdiga lösningar oavsett om huvudfokus är att engagera, aktivera eller informera.

Avancerad schemaläggning

Under den användarvänliga ytan finns kraftfulla funktioner. Schemalägg vad som visas på skärmarna – timme för timme, dagligen, veckovis eller månadsvis.

Mäktiga videoväggar och personliga iPad-budskap

Mediascreen har erfarenhet av digital skyltning sedan 2010. Vi har tagit fram mäktiga videoväggar som förhöjer atmosfären i flaggskeppsbutiker. Vi har också utvecklat åtskilliga iPad-baserade surfkiosker och andra interaktiva terminaler. Bredden i utförda uppdrag är en stor tillgång när vi formar framtidens digitala signage.

För alla typer av kommunikation

En av styrkorna är den flexibla programvaran, som möjliggör många former av marknadskommunikation. Några exempel:

  • Erbjudanden och nyheter
  • Evenemang och aktiviteter
  • Interaktiva kartor och hänvisningssystem
  • Enkäter och kundundersökningar
  • Mäklarobjekt med bilder och planlösningar
  • Restaurangmenyer
  • Bilar till försäljning

För alla tänkbara branscher

Lösningar från Mediascreen används av allt från köpcentrum och butikskedjor till hotell, fastighetsbolag, kontor, skolor och idrottsarenor.

Komplett system för digital skyltning

Mediascreen Signage Cloud är helt webbaserad. Ni uppdaterar och schemalägger era skärmar var ni än befinner er. Det enda som krävs är internetuppkoppling och en vanlig webbläsare.

Om Mediascreens mjukvara

Berwaldhallen

Berwaldhallen i Stockholm är en av landets viktigaste kulturinstitutioner där ett hundratal konserter ges varje år. Med Mediascreens system kommunicerar konserthuset utomhus, i entrén och foajén.

Mer om Berwaldhallen

Didriksons

Redan 1913 började Julius och Hanna Didrikson att tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. Hundra år senare är de ledande inom regn- och funktionskläder och Mediascreen har skapat ett upplägg för bolagets konceptbutik i Stockholm.

Mer om Didriksons

Intersport

Intersport är ett av Sveriges mest kända varumärken och en av Mediascreens främsta och längsta kundrelationer. Vi har genom åren fått förtroendet att leverera alltifrån stora videoväggslösningar, lojalitets- och klubbautomater och traditionella digital signage-skärmar till navigations- och orienteringssystem.

Läs mer
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!