Referenser

Genom att se vad vi gjort för andra får du en bild av vad vi kan göra för dig.

Det kan handla om ett totalkoncept för digital skyltning. Men uppdraget kan också vara avgränsat till iPad-ställ, bildskärmar eller produktion av slagkraftigt innehåll.

Mediascreens kunder har olika profil och olika syften med sin digitala skyltning. De förenas av viljan att engagera, aktivera och informera. Och givetvis: Att låta den digitala skyltningen öppna nya vägar till smartare kommunikation och starkare kundrelationer.

Kungliga Biblioteket

Kungliga biblioteket är inte bara Sveriges nationalbibliotek – det är en myndighet som att bevarar, digitaliserar och dokumenterar samlingar. Mediascreen levererar digital signage till entrén utomhus.

Kungliga Biblioteket

Sthlm Blvd

Sthlm Blvd startades 2015 då fyra butiker öppnade i Nacka Forum, Sollentuna Centrum, Bromma Blocks och i Mood Stockholm. De inriktar sig på fashion vs. sport med en mix av kända och profilstarka skandinaviska modemärken och internationella giganter.

Läs mer om Sthlm Blvd

Didriksons

Redan 1913 började Julius och Hanna Didrikson tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. Hundra år senare är Didrikson Skandinaviens ledande varumärke för regn- och funktionsplagg. Filosofin är att göra funktionella plagg som håller hela familjen torr - oavsett väderlek.

Didriksons

Intersport

Intersport är ett av Sveriges mest kända varumärken och en av Mediascreens främsta och längsta kundrelationer. Mediascreen har jobbat med Intersports butiker från Umeå i norr till Helsingborg i söder – inklusive huvudbutikerna på Drottninggatan i Stockholm och i Mall of Scandinavia.

Intersport

Ryds bilglas

Ryds Bilglas finns på 100 anläggningar över hela Sverige och är marknadsledande på reparation och byte av bilglas. 1947 startade Erik Ryd ett Glasmästeri i Sundsvall. Idag är Ryds Bilglas ett renodlat bilglasföretag som finns i hela Sverige och sedan 2014 även i Norge.

Ryds bilglas

Berwaldhallen

Konserthuset Berwaldhallen är en del av Sveriges Radio och hemmascen för Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören. Berwaldhallen är en av landets viktigaste kulturinstitutioner och arrangerar ett hundratal konserter varje år.

Berwaldhallen

SPP

SPP är en del av norska Storebrandkoncernen. Tillsammans är de en av Nordens ledande koncerner för tjänster inom sparande och försäkring.

SPP

Sida

Sida är en statlig myndighet som på uppdrag av Sveriges riksdag och regering arbetar för att bekämpa fattigdomen i världen. Sida samarbetar med totalt 35 länder i Afrika, Asien, Europa och Latinamerika.

Sida

Folktandvården Sörmland

Folktandvården Sörmland är länets största tandvårdsföretag och Region Sörmlands enda helägda aktiebolag. Under 2019 har Mediascreen installerat digital skyltning i 19 av klinikernas väntrum.

Folktandvården Sörmland

KLP Fastigheter

Mediascreen har installerat ett system som ger hyresgäster och besökare aktuell service – de får till och med veta vilken musik som spelas i högtalarna.

KLP Fastigheter

Suzuki

Mediascreen har distribuerat och monterat skärmar hos Suzukis återförsäljare på ett flertal orter över hela Sverige. På skärmarna varvar man lokala erbjudanden med centralt styrda rikstäckande kampanjer.

Suzuki

Fabege

Fabege uppdaterade sina analoga entréskyltar med digitala skyltar för kontor. Här presenteras respektive kontorshyresgäst med logotyp, text och karta. Det gör det lätt för besökare att hitta det de söker.

Fabege

Teknikföretagen

Mediascreen fick uppdraget att uppdatera Teknikföretagens visuella och kommunikativa uttryck i entrén och ut mot gatan vid deras huvudkontor.

Teknikföretagen
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!