Referenser

Genom att se vad vi gjort för andra får du en bild av vad vi kan göra för dig.

Det kan handla om ett totalkoncept för digital skyltning. Men uppdraget kan också vara avgränsat till iPad-ställ, bildskärmar eller produktion av slagkraftigt innehåll.

Mediascreens kunder har olika profil och olika syften med sin digitala skyltning. De förenas av viljan att engagera, aktivera och informera. Och givetvis: Att låta den digitala skyltningen öppna nya vägar till smartare kommunikation och starkare kundrelationer.

Sthlm Blvd

Sthlm Blvd startades 2015 då fyra butiker öppnade i Nacka Forum, Sollentuna Centrum, Bromma Blocks och i Mood Stockholm. De inriktar sig på fashion vs. sport med en mix av kända och profilstarka skandinaviska modemärken och internationella giganter.

Läs mer om Sthlm Blvd

Intersport

Intersport är sedan 50 år ett av Sveriges mest kända varumärken, med ett butiksnät om cirka 150 butiker runt om i Sverige. Intersport finns förutom i Europa, inklusive Ryssland, även i Kanada och Förenade Arabemiraten.

Intersport

Didriksons

Redan 1913 började Julius och Hanna Didrikson tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. Hundra år senare är Didrikson Skandinaviens ledande varumärke för regn- och funktionsplagg. Filosofin är att göra funktionella plagg som håller hela familjen torr - oavsett väderlek.

Didriksons

Ryds bilglas

Ryds Bilglas finns på 100 anläggningar över hela Sverige och är marknadsledande på reparation och byte av bilglas. 1947 startade Erik Ryd ett Glasmästeri i Sundsvall. Idag är Ryds Bilglas ett renodlat bilglasföretag som finns i hela Sverige och sedan 2014 även i Norge.

Ryds bilglas

SPP

SPP är en del av norska Storebrandkoncernen. Tillsammans är de en av Nordens ledande koncerner för tjänster inom sparande och försäkring.

SPP

Berwaldhallen

Konserthuset Berwaldhallen är en del av Sveriges Radio och hemmascen för Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören. Berwaldhallen är en av landets viktigaste kulturinstitutioner och arrangerar ett hundratal konserter varje år.

Berwaldhallen

Sida

Sida är en statlig myndighet som på uppdrag av Sveriges riksdag och regering arbetar för att bekämpa fattigdomen i världen. Sida samarbetar med totalt 35 länder i Afrika, Asien, Europa och Latinamerika.

Sida

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!