Scandinavian Photo

Scandinavian Photo har med över 40 år i branschen vuxit till att idag vara Nordens ledande aktör inom foto, video och ljud.

Fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till kreativa teknikintresserade kunder. Scandinavian Photo har webbförsäljning i Sverige, Norge, Finland och Danmark, och butiker i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, Malmö och Borås.

Butiksskärmar i Stockholm, Oslo och Helsingfors

Mediascreen har levererat skärmar och mjukvara för digital skyltning i Stockholm, Oslo och Helsingfors. På skärmarna varvas aktuella kampanjer och erbjudanden med produktpresentationer och nyheter från Scandinavian Photos leverantörer.

Integreradebutiksskärmar

I Scandinavian Photos Flagship Store på Karl Johans Gate i Oslo används sammanlagt 22 skärmar med inbyggda spelare som på ett stilrent smakfullt sätt integrerats i butikens inredning.

En kreativ mötesplats

Utöver rådgivning, service möjlighet att känna på och testa produkterna erbjuder man en rad tjänster utöver det vanliga. Här träffas kreativa människor i butikens worklounge.

Här skapas ljud, bild och video i fullt utrustade studios. Här erbjuds kunskap och inspiration genom föreläsningar, workshops och demodagar.

Kom igång med din digitala skyltning idag

  • Överskådlig kontrollpanel
  • Smidig mediahantering
  • Schemalägg spellistor
  • Onlinetjänster och widgets

Fler case