Skärmar och mediaspelare

Vi väljer skärmar och mediaspelare som ger dina budskap en extra skjuts. Bildkvalitet och annan prestanda skräddarsys för videoväggar, skyltfönster och interaktiva terminaler.

Olika skärmstorlekar

Mediascreen arbetar vanligtvis med skärmar i storlekarna 8” – 98” för både inomhus- och utomhusbruk. De är möjliga att placera både som separata enheter och som stora videoväggar.

Webbaserade mediaspelare

Våra mediaspelare är webbaserade och kan även placeras innanför brandväggar. Ni hanterar era digitala skyltar via en dator, surfplatta eller smartphone och vi kan snabbt assistera och utföra eventuell felsökning på distans.

Miljöcertifierad teknik

För oss på Mediascreen är miljöcertifierad teknik en självklarhet. Den miljösmarta tekniken och funktioner som ”Eco mode” minskar energiåtgången  – optimalt även ur kostnadsperspektiv. Våra lösningar är hållbara i dubbel bemärkelse och anpassade för professionell 24/7-drift i offentliga miljöer.

Stärk varumärket med ett eget chassi

Vi erbjuder snyggt designade chassin till Mediascreens lösningar. Våra chassin kan anpassas till ert företag eller din organisation och utformas självklart i enlighet med er grafiska profil.

Samsung – professionella skärmar

Mediascreen är certifierad samarbetspartner med Samsung. Skärmarna från Samsungs professionella serie är avsedda för 16/7- eller 24/7-drift och har tre års på-platsen-garanti. Vi arbetar i huvudsak med skärmar i storlekarna 10–98 tum för både inomhus- och utomhusbruk.

Mer om Samsungs skärmar

iPad-ställ och hållare för surfplattor

Våra golvställ, bordsställ, väggfästen och hållare är omtalade av två huvudsakliga anledningar: Den hållbara konstruktionen som tål tuffa tag. Och, inte minst: Den smakfulla designen som lyfter såväl butiksinredning som miljön runt omkring.

Våra iPadställ
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!