Mjukvara
Komplett system för digital skyltning

Mediascreen Signage Cloud är en behovsstyrd mjukvara med ett tydligt användarfokus. Intuitivt, lättanvänt och toppat med smarta widgets. Utöver text, blid och film, hanterar systemet även pdf, power point m.m. Spelaren är kompatibel med alla skärmtyper, anslut bara till hdmi-porten.

Överskådlig kontrollpanel
Smidigare mediahantering
Spellistor & layouter
Schemalägg innehållet

Få full kontroll på dina skärmar och se direkt vilka som är aktiva. På kartan ser du var dina skärmar är placerade geografiskt.

Innehållet på skärmarna laddas ner och sparas lokalt i spelaren. I de fall en spelare tappar anslutningen till internet kommer det nedladdade materialet att spelas offline i upp till en månad.

Ladda upp bilder, videor eller ljudfiler med en enkel drag & drop eller välj bland tusentals gratisbilder i den integrerade bildbanken.

Har ni Word-filer, pdf:er eller presentationer? Oavsett format konverteras de automatiskt vid uppladdningen. Behåll övergångar och animationer i presentationer då systemet konverterar filen till en video.

Att hantera innehållet på skärmarna har aldrig varit enklare.

Sätt ihop spellistor genom förbättrad mediehantering och drag & drop. Skapa själv, eller välj bland färdiga layouter och teman och redigera enkelt i en mängd fördefinierade mallar.

Olika tider innebär ofta olika målgrupper. Anpassa budskapet för att nå rätt kunder och besökare.

Styr skärmarnas innehåll timme för timme, dagligen, veckovis eller månadsvis. Spara pengar och gör miljön en tjänst genom att stänga av spelare och skärmar på distans under perioder då ingen vistas i lokalerna.

Onlinetjänster och widgets

Visa webbsidor på skärmarna eller hämta aktuellt innehåll från en rad onlinetjänster.

Låt dina besökare ta del av aktuella nyheter, väderprognoser, tidtabeller för lokaltrafik och mycket mer.

Flexibel prissättning

Vad passar dig?
Få ett prisförslag
Standard

För allt från mindre till större företag

 • Ladda upp bilder, videos, ljudfiler och dokument
 • Visa live streams och webbsidor via API
 • Spellistor
 • Dela in skärmar i zoner/olika format
 • Arbeta med lager
 • Schemaläggning
Pro

När du har behov av avancerade spellistor

Allt som i STANDARD
 • Spellistor i spellistor
 • Taggbaserade spellistor
 • Playback-rapporter
 • Schemaläggning volym
ENTERPRISE

Med extra fokus på kontroll och säkerhet

Allt som i PRO
 • Olika användarroller
 • Single sign-on
 • Login IP lösenreglering
 • Säker avstängning av spelare
 • Avancerad loggning
 • Krypterad lagring

Intuitivt och enkelt

Att arbeta med innehåll i Mediascreen är enkelt. Du är snabbt igång utan varken förkunskaper eller extra programvara.

Grundläggande funktioner

Användargränssnittet i Mediascreen Signage Cloud är intuitivt och lättarbetat. Titta närmare på hur du hanterar dina spelare och innehållet i spellistorna.

Se funktioner

Du är igång på några minuter

Vår mediaspelare i kombination med Mediascreen Signage Cloud gör att du startar upp allt på några minuter. Anslut spelaren till skärmens hdmi-port, fyll i spelarens registreringskod i administrationen – klart!

Kontakta oss för en demo

Kom igång med din digitala skyltning idag

 • Överskådlig kontrollpanel
 • Smidig mediahantering
 • Schemalägg spellistor
 • Onlinetjänster och widgets

Vanliga frågor om mjukvara för digital signage

Här svarar vi på de vanligaste frågorna rörande mjukvara för digital skyltning.

Molnbaserad digital skyltning innebär att innehållet som visas på skärmarna hanteras och uppdateras från en molntjänst. Mediascreens molnbaserade mjukvara för digital skyltning möjliggör fjärrstyrning och uppdateringar från vilken plats som helst, allt som krävs är en internetanslutning. Materialet som visas på infotavlorna laddas ner och sparas i mediaspelaren, så i de fall det förekommer störningar i internetanslutningen visas ändå rätt media på skärmarna.

Mer om Mediascreens mjukvara

Bilder och videos kodas om och optimeras vid uppladdning. Alla vanliga filtyper stöds, jpg, png, mov, mp4 m.m. Utöver bild och video har Mediascreen Signage Cloud stöd för Word, Excel, Pdf, Powerpoint och ljudfiler. En ppt-fil kan efter uppladdning användas som separata slides i spellistan eller konverteras till videoformat där animationer och bildövergångar från PowerPointpresentationen bibehålls.

Videos kan även importeras eller streamas direkt från YouTube eller Vimeo. Fyll bara i url:en till videon så sköter systemet resten.

Mer om innehåll och funktioner

Effektiviteten kan mätas genom analys av interaktioner, tid spenderad på innehållet, försäljningsökningar och andra relevanta nyckeltal beroende på målen för skyltningen.

Jämfört med traditionell tryckt annonsering finns det betydligt fler möjligheter att mäta och följa upp en kampanj med digital signage.

Bilder och video anpassas och skalas så att det passar skärmarna, men tänk på att inte ladda upp för lågupplösta bilder. Se till att bild- och videomaterialet har en upplösning på minst 1920×1080 pixlar (full HD) för att materialet inte ska upplevas som pixligt.

I administrationsgränssnittet finns en integrerad video- och bildbank med royaltyfritt material som kan användas fritt i era layouter och spellistor.

Mer om innehåll och funktioner

Via appar och widgets i Mediascreens mjukvara kan ni hämta aktuellt innehåll från en rad onlinetjänster. Presentera aktuella nyheter, väderprognoser, tidtabeller för lokaltrafik, restaurangmenyer, flöden i sociala medier och mycket mer. Många onlinetjänster går även att integrera i Mediascreen direkt från webben genom att ange tjänstens url. Ett bra exempel på detta är menyer för öl och vin från untappd.com.

Mer om innehåll och funktioner

Ja, säkerhetsaspekter inkluderar skydd mot obehörig åtkomst och manipulation av innehåll. Användning av säkra anslutningar och uppdaterade mjukvaror är viktigt. När du loggar in på Mediascreens mjukvara för digital skyltning kan du skydda ditt konto genom att använda tvåfaktorsautentisering och därigenom förhindra att någon obehörig tar sig in.