Funktioner
Full kontroll över allt som visas

Användargränssnittet i Mediascreen Signage Cloud är byggt med stort fokus på användarvänlighet. De mediafiler du laddat upp publiceras i spellistor eller som en del av en större layout. Komplettera med smarta widgets med automatiska flöden. Schemalägg dina layouter och spellistor. Här går vi igenom de grundläggande funktionerna som hjälper dig att komma igång med Mediascreen.

Skärmar och spelare

Få full kontroll på dina skärmar och se direkt vilka som är aktiva.

På kartan ser du var dina skärmar är placerade geografiskt. Innehållet på skärmarna laddas ner och sparas lokalt i spelaren. I de fall en spelare tappar anslutningen till internet kommer det nedladdade materialet att spelas offline i upp till en månad.

Skärmlayout

Dela upp skärmen i olika sektioner. Dynamiska, rörliga delar kombinerat med fast information.

Ibland innehåller skärmen bara en enda spellista som täcker hela skärmen. Betydligt vanligare är att man väljer att dela in skärmen i olika sektioner där man visar sin logotyp, en spellista, någon form av textbudskap m.m. Under fliken ”Layout” bestämmer du hur du vill dela in skärmen och vad du vill visa av det du skapat under ”Media”, ”Widgets” och ”Spellistor”.

Smidig mediahantering

Ladda upp bilder, videor eller ljudfiler med en enkel drag & drop eller välj bland tusentals gratisbilder i vårt bildgalleri.

Har ni Word-filer, pdf:er eller presentationer? Oavsett format konverteras de automatiskt vid uppladdningen. Behåll övergångar och animationer i presentationer - systemet konverterar och laddar upp filen som en video.

Widgets

Lägg till smarta, ofta automatiska kopplingar och funktioner till dina skärmar.

Låt dina besökare ta del av lokala väderprognoser, avgångstider för buss/tåg, qr-koder för detaljerad information, nyhetsflöden och mycket mer.

Spellistor

Skapa spellistor för att förmedla era budskap i form av bilder, filmer, dokument eller widgets.

Förutom ovanstående media kan du även placera de layouter du skapat i spellistan. Växla mellan helskärm, två- eller tredelad skärm etc.

Schemaläggning

Olika tider innebär ofta olika målgrupper.

Anpassa budskapet för att nå rätt kunder och besökare. Styr skärmarnas innehåll timme för timme, dagligen, veckovis eller månadsvis.