Johnells

Johnells är en av Sveriges äldsta och bäst etablerade multi brand-kedjor för högkvalitativa märkeskläder som Gant, Hugo Boss, Eton, Tiger m.fl. Redan 1893 öppnade den första butiken i Nyköping. Idag har Johnells ett flertal butiker runt Mälardalen.

Mediascreen har levererat skärmar och spelare till Johnells butiker i Linköping, Norrköping, Nyköping, Södertälje, Västerås och Uppsala.

På skärmarna visas produktnyheter och aktuella kampanjer. Erbjudanden och kampanjer schemaläggs från huvudkontoret och distribueras till samtliga anslutna butiker. Det centrala innehållet kan vid behov ersättas av innehåll unikt för den enskilda butiken vid exempelvis vip-kvällar eller lokala event.

För att harmonisera med butikernas inredning är skärmarna monterade i exklusiva ramar speciellt framtagna för Johnells.

Om kunden

Sedan starten 1893 har Johnells valt att endast arbeta med modevärldens allra främsta varumärken. Med ständig koll på både vad de klassiska och de allra senaste modehusen producerar plockar Johnells in de kläder som man tycker håller måttet. Både vad gäller plaggens kvalitet och utseende.

Uppdrag

Behovsstudie, skärmar och mediaspelare, övervakning och support.

Andra projekt

Didriksons

Redan 1913 började Julius och Hanna Didrikson att tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. Hundra år senare är de ledande inom regn- och funktionskläder och Mediascreen har skapat ett upplägg för bolagets konceptbutik i Stockholm.

Mer om Didriksons

Ryds Bilglas

Ryds Bilglas finns på 100 anläggningar över hela Sverige och är marknadsledande på reparation och byte av bilglas. Ryds Bilglas valde Mediascreen som lösning för samtliga butiker i landet.

Mer om Ryds bilglas
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp