Klp Fastigheter

KLP ville ha interaktiva hyresgästförteckningar i sina entréer i Stockholm, kombinerade med digitala anslagstavlor. Inga problem.

Mediascreen har installerat ett system som ger hyresgäster och besökare aktuell service – de får till och med veta vilken musik som spelas i högtalarna. På skärmarna från Mediascreen finns uppgifter om kommande aktiviteter och praktisk information till hyresgästerna.

Infotavlor med fastighetsservice

För hyresgästernas bästa informerar KLP Fastigheter snabbt och effektivt om exempelvis tillfälliga vattenavstängningar, underhållsarbete eller borrning. Det skapar en ökad närvaro som förstärks av upplysningar om att eventuella felanmälningar har mottagits och behandlas.

Ljusstarka utomhusskärmar

I KLP:s fastigheter används ljusstarka skärmar ut mot gatan, utanför hissar och i trapphus, samt inne i hissarna. Hissarnas skärmar delger dessutom vilken artist som just nu spelas via Spotify i högtalaren. Med hjälp av Mediascreens widgets visas dessutom lokalt väder.

Digital skyltning i hissar

Hisslösningarna är specialanpassade med chassi, ram och extra tunn skärm, eller infälld bakom halvtransparent svart glas. Allt i ett för montering i eller på hisskorgens vägg. Mediascreen är en av få leverantörer som kan erbjuda dessa speciallösningar med digital skyltning i hissar.

Vi har sedan de första installationerna på Birger Jarlsgatan fått förtroendet att utrusta KLPs lokaler i ytterligare tre fastigheter. Totalt består systemet av 29 digitala informationsskärmar idag.

Kom igång med din digitala skyltning idag

  • Överskådlig kontrollpanel
  • Smidig mediahantering
  • Schemalägg spellistor
  • Onlinetjänster och widgets

Fler case