KLP Fastigheter

KLP ville ha interaktiva hyresgästförteckningar i sina entréer i Stockholm, kombinerade med digitala anslagstavlor. Inga problem. Mediascreen har installerat ett system som ger hyresgäster och besökare aktuell service – de får till och med veta vilken musik som spelas i högtalarna.

På skärmarna från Mediascreen finns uppgifter om kommande aktiviteter och praktisk information till hyresgästerna.

Snabb service till hyresgästerna

För hyresgästernas bästa informerar KLP Fastigheter snabbt och effektivt om exempelvis tillfälliga vattenavstängningar, underhållsarbete eller borrning. Det skapar en ökad närvaro som förstärks av upplysningar om att eventuella felanmälningar har mottagits och behandlas.

I KLP:s fastigheter används ljusstarka skärmar ut mot gatan, utanför hissar och i trapphus, samt inne i hissarna. Hissarnas skärmar delger dessutom vilken artist som just nu spelas via Spotify i högtalaren. Med hjälp av Mediascreens widgets visas dessutom lokalt väder.

Hisslösning är specialanpassad med chassi, ram och extra tunn skärm, allt i ett för montering i eller på hisskorgens vägg. Mediascreen är en av få leverantörer som kan erbjuda denna speciallösning med digital skyltning i hissar.

Om kunden

KLP Fastigheter AB utvecklar och förvaltar moderna, centralt belägna kommersiella fastigheter i Stockholm. Bolaget är ett dotterbolag till norska KLP Eiendom AS – en av Nordens största fastighetsägare med ett sammanlagt fastighetsvärde om ca 62 miljarder kronor.

Uppdrag

Behovsstudie, skärmar och mediaspelare, installation, kundspecifika widgets, övervakning och support.

Andra projekt

SPP

SPP behövde ett smart, lättarbetat system för menyer i sin restaurang SPPisen. Mediascreen bytte ut SPP:s tidigare statiska lösning till en variant som restaurangpersonalen själva uppdaterar – och en separat skärm till receptionen.

Mer om SPP

Sida

För statliga Sida är det viktigt att kommunicera med besökare, partners och anställda på huvudkontoret i Stockholm. Mediascreen har tagit fram en lösning där det sker genom skärmar i miljöer där många människor passerar och i myndighetens stora föreläsningssal.

Mer om Sida

Berwaldhallen

Berwaldhallen i Stockholm är en av landets viktigaste kulturinstitutioner där ett hundratal konserter ges varje år. Med Mediascreens system kommunicerar konserthuset utomhus, i entrén och foajén.

Mer om Berwaldhallen

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!