Sthlm Blvd

Hos Sthlm Blvd möter Skandinaviens starkaste varumärken internationella giganter inom sportmode. När butikskedjan valde Mediascreen som leverantör av digital skyltning till var budskapet tydligt: Konceptet ska ”ta för sig” och kommunicera mode och känsla.

Sthlm Blvd har fyra butiker i Stockholm, bland annat i gallerian Mood på Norrmalm. Det är av högsta vikt att deras digitala skärmar bidrar till att presenterar de senaste trenderna.

Varierade skärmstorlekar

Mediascreens lösning består av extra stora skärmar i kombination med ett antal mindre. Skärmarna är placerade i skyltfönster, inne i butiken och bakom kassan.

I valet av programvara var det extra viktigt att hitta ett system som är snabbt och enkelt att administrera, då personalen fokuserar på personlig service i världsklass. Systemet hos Blvd Stockholm har ett inbyggt CMS för att hantera alla bilder och filmer.

Om kunden

Sthlm Blvd startades 2015 då fyra butiker öppnade i Nacka Forum, Sollentuna Centrum, Bromma Blocks och i Mood Stockholm. De inriktar sig på fashion vs. sport med en mix av kända och profilstarka skandinaviska modemärken och internationella giganter.

Uppdrag

Behovsstudie, skärmar och mediaspelare, installation, övervakning och support.

Andra projekt

Didriksons

Redan 1913 började Julius och Hanna Didrikson att tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. Hundra år senare är de ledande inom regn- och funktionskläder och Mediascreen har skapat ett upplägg för bolagets konceptbutik i Stockholm.

Mer om Didriksons

Ryds Bilglas

Ryds Bilglas finns på 100 anläggningar över hela Sverige och är marknadsledande på reparation och byte av bilglas. Ryds Bilglas valde Mediascreen som lösning för samtliga butiker i landet.

Mer om Ryds bilglas