Sthlm Blvd

Hos Sthlm Blvd möter Skandinaviens starkaste varumärken internationella giganter inom sportmode. När butikskedjan valde Mediascreen som leverantör av digital skyltning till var budskapet tydligt: Konceptet ska ”ta för sig” och kommunicera mode och känsla.

Sthlm Blvd har fyra butiker i Stockholm, bland annat i gallerian Mood på Norrmalm. Det är av högsta vikt att deras digitala skärmar bidrar till att presenterar de senaste trenderna.

Varierade skärmstorlekar

Mediascreens lösning består av extra stora skärmar i kombination med ett antal mindre. Skärmarna är placerade i skyltfönster, inne i butiken och bakom kassan.

I valet av programvara var det extra viktigt att hitta ett system som är snabbt och enkelt att administrera, då personalen fokuserar på personlig service i världsklass. Systemet hos Blvd Stockholm har ett inbyggt CMS för att hantera alla bilder och filmer.

Om kunden

Sthlm Blvd startades 2015 då fyra butiker öppnade i Nacka Forum, Sollentuna Centrum, Bromma Blocks och i Mood Stockholm. De inriktar sig på fashion vs. sport med en mix av kända och profilstarka skandinaviska modemärken och internationella giganter.

Uppdrag

Behovsstudie, skärmar och mediaspelare, installation, övervakning och support.

Andra projekt

Johnells

Johnells är en av Sveriges äldsta och bäst etablerade multi brand-kedjor för högkvalitativa märkeskläder som Gant, Hugo Boss, Eton, Tiger m.fl. Redan 1893 öppnade den första butiken i Nyköping. Idag har Johnells ett flertal butiker runt Mälardalen.

Mer om Johnells

Didriksons

Redan 1913 började Julius och Hanna Didrikson att tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. Hundra år senare är de ledande inom regn- och funktionskläder och Mediascreen har skapat ett upplägg för bolagets konceptbutik i Stockholm.

Mer om Didriksons
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp