Berwaldhallen

Berwaldhallen i Stockholm är en av landets viktigaste kulturinstitutioner där ett hundratal konserter ges varje år. Med Mediascreens system kommunicerar konserthuset utomhus, i entrén och foajén.

Berwaldhallen vill presentera sin verksamhet dygnet runt, även under de tider när konserthuset är stängt, såväl ute som inne. I dialogen med Mediascreen blev det tydligt att Berwaldhallen ville ha ett flexibelt, lättadministrerat system med möjlighet att schemalägga skärmarnas innehåll.

Berwaldhallen visar i dag information om aktuella konserter, ensembler och öppettider, samt sin evenemangskalender, på de olika skärmarna. Mediascreen löste utmaningen med inomhus och utomhus genom att sätta upp fem separata kanaler för hantering av de olika skärmarna.

Hårdvaran bygger på en kombination av externa mediaspelare och vår applikation för Samsungs Smart Signage Platform. Lösningen kräver ingen separat mediaspelare – allt hanteras genom skärmens interna logik.

Konserthuset Berwaldhallen är en del av Sveriges Radio och är hemmascen för Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören. Orkestern och kören har blivit viktiga ambassadörer utomlands genom turnéer och framträdanden världen över.

Kom igång med din digitala skyltning idag

  • Överskådlig kontrollpanel
  • Smidig mediahantering
  • Schemalägg spellistor
  • Onlinetjänster och widgets

Fler case