Folktandvården Sörmland

Folktandvården Sörmland är länets största tandvårdsföretag och Region Sörmlands enda helägda aktiebolag. Mediascreen har installerat digital skyltning i samtliga klinikers väntrum – där alla skärmar kan styras gemensamt

Folktandvårdens mottagningar i Sörmland hade tidigare skärmar från ett flertal olika leverantörer. Hårdvarans utseende, skärmarnas innehåll och sättet de administrerades på skiljde sig från klinik till klinik. Huvudkontoret distribuerar snabbt och enkelt information till mottagningarnas väntrum i Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Vingåker, Nyköping, Oxelösund, Trosa, Malmköping, Flen, Mariefred och Gnesta.

Informationsskärmar i väntrum

Genom att byta till digital signage från Mediascreen fick bolaget inte bara ett enhetligt utseende på skärmar och budskap. De fick dessutom en effektiv gemensam administration för samtliga mottagningar.

En central kanal med gemensam information visas i väntrummen på Folktandvårdens mottagningar. Det centrala innehållet varvas med lokala budskap från respektive klinik.

Från behovsstudie till installation

Förutom hjälp med behovsstudie, hårdvara och mjukvara, ansvarade Mediascreen för installation och montering på mottagningarna. När de nya skärmarna installerades tog vi självklart även hand om nedmonteringen av den gamla utrustningen.

Kom igång med din digitala skyltning idag

  • Överskådlig kontrollpanel
  • Smidig mediahantering
  • Schemalägg spellistor
  • Onlinetjänster och widgets

Fler case