Digital skyltning för skolor och utbildning

Vad är på gång i skolan? Vem håller i kvällens föreläsning och hur hittar jag rätt sal? Behovet av kommunikation i skolvärlden är stort och många gånger eftersatt. Mediascreen vill ändra på det. Med hjälp av våra digitala skärmar får studenter, lärare och besökare rätt information.

Berätta om scheman, aktiviteter eller aktuella förändringar. Presentera föreläsare, föreningar eller kartor. Skolan styr vad som ska levereras via digital signage – allt för att så många människor som möjligt ska nås av rätt information.

För den lilla skolan eller campus

Vi vet att olika skolor har olika önskemål. Därför ordnar vi allt från den lilla skolans löpande upplysningar till universitetets jättelika flöde av information i olika riktning. Mediascreens gedigna erfarenhet av digital signage – vi har testat och utvecklat skärmarna sedan 2003 – gör att vi har ett brett utbud för skolan. Oavsett om ni vill ha informationskiosker eller appar, så löser vi det.

Skärmarna styrs av scheman

Mediascreen plockar fram en lösning som passar. För stora skolor med olika enheter spridda över exempelvis en kommun, eller kedjor med skolor inom en koncern, kan vi koppla ihop skärmarna. Självklart erbjuder vi även mindre paket med bara ett fåtal skärmar – fokus är att det ska bli så bra som möjligt för er.

Tillsammans gör vi en planering för utbudet på skärmarna, exempelvis terminsvis. Det är enkelt att ändra det som presenteras eller anpassa det dag för dag. För att prata skolspråk: Vi bygger ett schema som passar just er.

Ett koncept som innehåller allt

Mediascreens digitala skyltning innehåller alltifrån behovsstudie och skärmar, till programvara, innehållsproduktion och administration. Tekniker som sköter installation och service ingår – om ni inte vill göra det själva.

Kontakta oss för mer information

Digital skyltning för hälsovård och sjukhus

Patienter, besökare och personal på sjukhus måste snabbt få information för att hitta och agera rätt. Där är digital skyltning perfekt – framförallt interaktiva pekskärmar där användarna själva kan navigera. Även på vårdcentraler och tandläkarmottagningar är digital signage är väldigt användbart.

Digital skyltning för hälsovård

iPad-ställ och hållare för surfplattor

Våra golvställ, bordsställ, väggfästen och hållare är omtalade av två huvudsakliga anledningar: Den hållbara konstruktionen som tål tuffa tag. Och, inte minst: Den smakfulla designen som lyfter såväl butiksinredning som miljön runt omkring.

Våra iPadställ
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!