Digital skyltning för arenor, mässor och event

Vissa dagar många besökare, andra dagar färre. Så ser det ut på många arenor och eventcenter. Digital skyltning hjälper er att kommunicera snabbt och effektivt kring era evenemang.

På stora arenor är det avgörande att besökarna hittar rätt. Gör det enkelt för dem att navigera genom att använda våra flexibla layoutsystem. Med dem kan ni enkelt och effektivt sätta upp kartor över mässor och stora områden. Guida sedan via interaktiva informationskiosker – flexibelt och kostnadseffektivt!

Våra tekniker är redo

Era krav sätter ribban för hur mycket, och vad, som ska kommuniceras. Vi hjälper er med skärmarna och ser till att att placera exempelvis informationskiosker och navigeringssystem på rätt plats i just er arena eller mässhall.

Mediascreens system gör det möjligt att planera och schemalägga kommande händelser – oavsett utformning och syfte – och vi kan när som helst göra om upplägget.

Behöver ni hämta in extern information och reklamannonser? Inga problem. Våra tekniker är redo för att hjälpa er med smarta lösningar för automatisering.

Bistår gärna med analyser

Mediascreen har anpassat digital skyltning efter kundernas villkor sedan 2010. Vi har lärt oss vad som fungerar bäst och hjälper er gärna med en behovsanalys. I vissa fall räcker en enkel iPad-lösning med enkäter eller utvärderingar, i andra fall krävs stora skärmväggar och utomhuskiosker.

Våra paket innehåller allt ni som kunder önskar: Hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration. Självklart bistår vi med installation och service – om ni inte hellre gör det själva.

Kontakta oss för mer information

Digital skyltning för kommuner och turism

Turistnäringen går starkt framåt och turisterna efterfrågar kvalitetstid. De vill inspireras snabbt och enkelt hitta information. Där passar digital signage perfekt. Mediascreen levererar nyckelfärdiga system som med digital skyltning guidar till nöjen, restauranger, kommunikationer och annat.

Digital skyltning för kommuner

iPad-ställ och hållare för surfplattor

Våra golvställ, bordsställ, väggfästen och hållare är omtalade av två huvudsakliga anledningar: Den hållbara konstruktionen som tål tuffa tag. Och, inte minst: Den smakfulla designen som lyfter såväl butiksinredning som miljön runt omkring.

Våra iPadställ

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!