Digital skyltning för arenor, mässor och event

Vissa dagar många besökare, andra dagar färre

Så ser det ut på många arenor och eventcenter. När du står inför stora folksamlingar på arenor, mässor och event kan det vara svårt att nå alla besökare och informera dem om allt som händer. Med digital skyltning kan du fånga deras uppmärksamhet och kommunicera på ett engagerande sätt.

I stora hallar och arenor är det avgörande att besökarna snabbt hittar rätt. Gör det enkelt för gästerna att navigera genom att sätta upp hänvisningssystem och kartor över mässor och stora områden. Med interaktiva funktioner som QR-koder eller touchskärmar kan du öka engagemanget och interaktionen med besökarna.

Förbättra säkerheten

Säkerhet är också en viktig faktor vid stora evenemang. Digital skyltning kan hjälpa till att förbättra säkerheten genom att visa nödutgångar, evakueringsvägar och annan viktig information på enkla och lättförståeliga sätt.

Våra tekniker är redo

Era krav sätter ribban för hur mycket, och vad, som ska kommuniceras. Vi hjälper er med skärmarna och ser till att att placera exempelvis informationskiosker och navigeringssystem på rätt plats i just er arena eller mässhall.

Mediascreens system gör det möjligt att planera och schemalägga kommande händelser – oavsett utformning och syfte – och vi kan när som helst göra om upplägget.

Behöver ni hämta in extern information och reklamannonser? Vill ni exportera insamlad information för vidare hantering i egna system? Inga problem. Våra tekniker är redo för att hjälpa er med smarta lösningar för automatisering.

Bistår gärna med analyser

Vi har anpassat digital skyltning efter kundernas önskemål i över 20 år. Vi har lärt oss vad som fungerar bäst och hjälper er gärna med en behovsanalys. I vissa fall räcker en enkel iPad-lösning med enkäter eller utvärderingar, i andra fall krävs stora skärmväggar och utomhuskiosker.

Våra paket tillhandahåller allt ni önskar: Hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration. Självklart bistår vi med installation och service – om ni inte hellre gör det själva.

Digital skyltning för kommuner och turism

Turistnäringen går starkt framåt och turisterna efterfrågar kvalitetstid. De vill inspireras snabbt och enkelt hitta information. Där passar digital signage perfekt. Mediascreen levererar nyckelfärdiga system som med digital skyltning guidar till nöjen, restauranger, kommunikationer och annat.

Digital skyltning för kommuner
Berwaldhallen Entreskylt utomhus

Kom igång med din digitala skyltning idag

  • Överskådlig kontrollpanel
  • Smidig mediahantering
  • Schemalägg spellistor
  • Onlinetjänster och widgets