Digital skyltning för hotell och konferens

Hotell- och konferensanläggningar är platser där många människor samlas – platser som gästerna ska vilja komma tillbaka till. Där är det extra viktigt att på ett snyggt sätt lansera alla godbitar för besökarna. Digital signage är perfekt och Mediascreen bistår med kunskap och erfarenhet.

Välkomsthälsningar, dagsprogram, kartor, kommande evenemang eller presentation av restaurangens menyer – allt går att ordna med digital skyltning. De förstärker intrycken med rörliga bilder från aktiviteter och omgivningar. Och varför inte justera efter väder och årstid?

Placera budskapen vid mötespunkter

Skärmarna kan finnas vid receptionen, på hotellrummen eller vid konferenslokalerna. Placera era digitala skyltar på mötespunkter där gästerna naturligt passerar för att garanterat nå fram med ert budskap. Ni kan planera kampanjer för hela året och snabbt göra lokala eller tillfälliga anpassningar.

Locka gästerna att återvända

Med vår gedigna erfarenhet – Mediascreen har jobbat med digitalt signage sedan 2003 – vet vi vilka succéer som passar bäst för just hotell- och konferensbranschen. Men varken vi eller ni ska luras att bli hemmablinda: Vi sätter gärna upp skärmar för gästernas utvärdering, som går direkt in i digitala system och ger er underlag för utveckling.

Passa gärna på att visa budskap som bygger lojalitet – allt för att gästerna ska återvända. Kanske kan en konferensbesökare inspireras till ett nytt besök med familjen? Ni sätter gränserna för er kommunikation och vi hjälper er att genomföra den.

Unika skärmar eller sammankopplade

En eller flera skärmar, på en anläggning eller många, skärmar med unikt innehåll eller likadant – det är upp till er. Vi erbjuder helhetslösningar anpassade efter ert behov, med allt inkluderat: Hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration samt installation och service. För den som vill, finns självklart enkla system för egen installation och drift.

Kontakta oss för mer information

Digital skyltning för skolor och utbildning

Vad är på gång i skolan? Vem håller i kvällens föreläsning och hur hittar jag rätt sal? Behovet av kommunikation i skolvärlden är stort och många gånger eftersatt. Mediascreen vill ändra på det. Med hjälp av våra digitala skärmar får studenter, lärare och besökare rätt information.

Digital skyltning i skolor

iPad-ställ och hållare för surfplattor

Våra golvställ, bordsställ, väggfästen och hållare är omtalade av två huvudsakliga anledningar: Den hållbara konstruktionen som tål tuffa tag. Och, inte minst: Den smakfulla designen som lyfter såväl butiksinredning som miljön runt omkring.

Våra iPadställ
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!