Digital skyltning för hotell, restaurang och konferens

Digitala infoskärmar i receptionen, på rummen eller vid konferenslokalerna

Hotell- och konferensanläggningar är platser där många människor samlas – platser dit gästen ska vilja återkomma. Här finns alla förutsättningar att med digital signage effektivt presentera lojalitetsprogram eller andra erbjudanden för gästerna. Mediascreen bistår gärna med kunskap och erfarenhet.

Välkomsthälsningar, dagsprogram, kartor, tidtabeller för lokaltrafik, kommande evenemang eller restaurangmenyer – allt går att ordna med digital skyltning. Schemalägg infoskärmarna utifrån frukost, lunch och middag. Förstärk intrycken med rörliga bilder från aktiviteter och omgivningar. Varför inte anpassa efter väder och årstid?

Placera digitala skärmar vid mötespunkter

Skärmarna kan finnas vid receptionen, på hotellrummen eller vid konferenslokalerna. Placera era digitala infotavlor på mötespunkter där gästerna naturligt passerar för att garanterat nå fram med ert budskap. Ni kan planera kampanjer för hela året och snabbt göra lokala eller tillfälliga anpassningar.

Locka gästen att återvända

Med vår gedigna erfarenhet – Mediascreen har jobbat med digitalt signage sedan 2003 – vet vi vilka lösningar som passar bäst för just hotell-, restaurang- och konferensbranschen. Låt gästen utvärdera vistelsen, registrera medlemskap eller anmäla sig till nyhetsbrev på en skärm i lobbyn.

Visa budskap som bygger lojalitet för att locka gästen att återvända. Kanske kan en konferensbesökare inspireras till ett hotellbesök med familjen eller vice versa? Ni sätter målen för er kommunikation och vi hjälper er att genomföra dem.

Digitala menytavlor för minskad miljöpåverkan

Digital skyltning kan ha flera fördelar för hotell, restauranger och konferensanläggningar. För det första kan digitala menytavlor hjälpa till att minska behovet av tryckt material och därmed minska kostnaderna och miljöpåverkan. För det andra kan det förbättra kundupplevelsen genom att ge gästerna snabb och lättillgänglig information. Sist men inte minst kan det hjälpa till att öka försäljningen genom att marknadsföra erbjudanden och produkter på ett effektivt sätt.

Separata skärmar eller ett nätverk av sammankopplade skyltar

En eller flera skärmar, på en anläggning eller en hel kedja. Skärmar med unikt innehåll eller gemensamt budskap på alla skärmar – det är upp till er. Vi erbjuder helhetslösningar anpassade efter ert behov, med allt inkluderat: Hårdvara, chassi, kiosker, mjukvara, innehållsproduktion och administration samt installation och service. För den som vill, finns självklart enkla signagesystem för egen installation och drift.

Mediascreen erbjuder även alkoholmätare för offentliga miljöer och system för bokning av konferenslokaler eller andra bokningsbara utrymmen.

Digital skyltning för skolor och utbildning

Vad är på gång i skolan? Vem håller i kvällens föreläsning och hur hittar jag rätt sal? Behovet av kommunikation i skolvärlden är stort och många gånger eftersatt. Mediascreen vill ändra på det. Med hjälp av våra digitala skärmar får studenter, lärare och besökare rätt information.

Digital skyltning i skolor

Kom igång med din digitala skyltning idag

  • Överskådlig kontrollpanel
  • Smidig mediahantering
  • Schemalägg spellistor
  • Onlinetjänster och widgets