Digital skyltning för kommuner och turism

Turistnäringen går starkt framåt och turisterna efterfrågar kvalitetstid. De vill inspireras snabbt och enkelt hitta information. Där passar digital signage perfekt. Mediascreen levererar nyckelfärdiga system som med digital skyltning guidar till nöjen, restauranger, kommunikationer och annat.

Turisterna ska inte behöva lägga onödig tid på att söka information – den ska bara finnas där. Som tur är har Mediascreen under många år utarbetat smarta koncept med pekfunktion, enkla för besökarna att förstå och hantera. Förutom ren service är de digitala skärmarna ett kostnadseffektivt sätt att visa upp sponsorer och annonsörer.

Digital skyltning på flera håll

Vi hjälper er med digital skyltning där ni önskar, som i butiker och caféer, på turistkontor eller på väl valda platser inom- och utomhus.

Förutom lösningar som automatiskt länkar ett urval evenemang och aktiviteter till era skärmar, har vi färdig systemstruktur för samverkan med det lokala näringslivet. För kommuner är skyltarna perfekta för att stärka varumärket och hålla såväl invånare som turister uppdaterade.

Tre skärmar – eller hundra

Era krav styr vad vi fyller skärmarna med och ni kan sätta upp långa, planerade kampanjer som går att fylla på med dagsaktuell information.

Det är upp till er om ni vill ha några få, unika skärmar, eller ett system med sammankopplade skärmar utspridda över ett stort område.

Nyckelfärdiga lösningar

Mediascreen har levererat skärmar sedan 2003 och allt ingår i våra paket: Hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration samt installation och service. Vi erbjuder även enklare system som kunden själv kan installera.

Kontakta oss för mer information

Digital skyltning för hotell och konferens

Hotell- och konferensanläggningar är platser där många människor samlas – platser som gästerna ska vilja komma tillbaka till. Där är det extra viktigt att på ett snyggt sätt lansera alla godbitar för besökarna. Digital signage är perfekt och Mediascreen bistår med kunskap och erfarenhet.

Digital skyltning på hotell

iPad-ställ och hållare för surfplattor

Våra golvställ, bordsställ, väggfästen och hållare är omtalade av två huvudsakliga anledningar: Den hållbara konstruktionen som tål tuffa tag. Och, inte minst: Den smakfulla designen som lyfter såväl butiksinredning som miljön runt omkring.

Våra iPadställ
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!