Digital skyltning för kommuner och turism

Turistnäringen går starkt framåt och turisterna efterfrågar effektiva lösningar

Man vill inspireras och snabbt hitta relevant information. Här passar digital signage perfekt. Mediascreen levererar nyckelfärdiga system som med digital skyltning guidar till nöjen, restauranger, kommunikationer och annat.

Besökaren ska inte behöva lägga värdefull tid på att söka information – den ska bara finnas där. Mediascreen har under flera år utarbetat smarta koncept för infotavlor med pekfunktion, enkla för besökarna att förstå och hantera. Förutom ren service är de digitala skyltarna ett kostnadseffektivt sätt att visa upp sponsorer och annonsörer.

Digital skyltning på rätt plats

Vi hjälper er med digital skyltning där ni önskar, som i menytavlor i restauranger och caféer, infotavlor på turistbyråer eller på andra väl valda platser, både inomhus och utomhus.

Visa en digital karta över stadens olika turistattraktioner och evenemang. Ge information om restauranger, hotell och andra boendealternativ i området. Marknadsför lokala produkter, kulturella evenemang och andra aktiviteter. Genom att använda digital signage med bilder, videoklipp och annat visuellt material lockas besökare att delta i olika evenemang och besöka lokala sevärdheter.

Mer än bara turistinformation

Förutom att förbättra besökarnas upplevelse och information, kan digital skyltning också bidra till att minska kostnaderna för tryckt material och marknadsföring. Genom att använda digitala informationsskärmar kan kommuner öka besökarnas tillfredsställelse och förbättra sin image som en attraktiv plats att besöka.

Utöver turistinformation kan digital signage även användas för att visa information om kommunala tjänster som parkering, kollektivtrafik och avfallsinsamling. Använd QR-koder på skärmen för att länka vidare till fördjupande information som besökaren tar del av i sin telefon.

Tre skärmar – eller hundra

Det är upp till er om ni vill ha några få, unika infoskärmar, eller ett system med sammankopplade skärmar utspridda över ett stort område.

Era behov styr vad ni fyller skärmarna med. Sätt upp långa, planerade kampanjer i förväg, komplettera och justera senare med dagsaktuell information.

Nyckelfärdiga lösningar för digital signage

Mediascreen har levererat skärmar, mjukvara och mediaspelare sedan 2003 och allt ingår i våra paket: Hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration samt installation och service. Vi erbjuder även enklare system som kunden själv kan installera.

Digital skyltning för hotell, restaurang och konferens

Hotell- och konferensanläggningar är platser där många människor samlas – platser som gästerna ska vilja komma tillbaka till. Där är det extra viktigt att på ett snyggt sätt lansera alla godbitar för besökarna. Digital signage är perfekt och Mediascreen bistår med kunskap och erfarenhet.

Digital skyltning på hotel

Kom igång med din digitala skyltning idag

  • Överskådlig kontrollpanel
  • Smidig mediahantering
  • Schemalägg spellistor
  • Onlinetjänster och widgets