Digital skyltning för köpcentrum och terminaler

Tusentals besökare strömmar genom terminaler och köpcentrum varje dygn

Det är helt avgörande att besökarna, får personaliserad information som samtidigt kommuniceras brett. Digital skyltning är inte bara en effektiv och flexibel lösning för att kommunicera med besökare och kunder på ett engagerande sätt – det är ett kraftfull verktyg för att öka försäljningen, förbättra kundupplevelsen och öka effektiviteten i din verksamhet.

Hur hittar jag till butiken med det speciella erbjudandet? När går nästa buss eller flyg? Varför är tåget försenat? Det är bara några av alla frågor som varje dag ställs i ett köpcentrum eller på en reseterminal. Många av frågorna går att besvara via digitala infoskärmar.

Digital signage på rätt plats – inomhus och utomhus

För att underlätta för besökarna är digitala informationskiosker, kombinerade med strategiskt placerade skärmar, ofta en effektiv lösning. Aktuell information om avgångstider och hållplatser måste förmedlas löpande i realtid. Öppettider, nyheter, kampanjer och erbjudanden får den exponering de behöver på dynamiska infotavlor.

Mediascreen har lång erfarenhet av digital skyltning och vet vad som krävs för att många personer ska guidas till rätt plats – med rätt information i bakfickan. Gallerior och terminaler har alla egna utmaningar och det är viktigt att anpassa skärmarna och dess innehåll.

Ökad säkerhet med digital skyltning

Säkerhet är också en viktig faktor i dessa miljöer. Digital skyltning kan hjälpa till att förbättra säkerheten genom att på infoskärmar visa säkerhetsinformation, evakueringsvägar samt andra viktiga meddelanden. Öka effektiviteten genom att visa avgångar och ankomster i realtid, informera om förseningar och trafikstörningar.

Våra experter assisterar

Hur omfattande systemet ska vara bestämmer ni. Det kan handla om mindre installationer med ett fåtal infotavlor eller större system för digital signage med flera skärmar, videoväggar och besöksräknare. Vi kan göra en långsiktig planering eller fånga bollar på uppstuds. Våra experter assisterar givetvis när externa och interna varumärken vill få möjlighet att utnyttja kanalen – flexibilitet är A och O.

Mediascreen erbjuder nyckelfärdiga helhetslösningar som inkluderar allt: finansiering, hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration samt installation och service. Ni kan även välja enklare system som ni installerar och underhåller själv.

Digital skyltning för arenor, mässor och event

Vissa dagar många besökare, andra dagar färre. Så ser det ut på många arenor och eventcenter. Digital skyltning hjälper er att kommunicera snabbt och effektivt kring era evenemang.

Digital skyltning i arenor

Kom igång med din digitala skyltning idag

  • Överskådlig kontrollpanel
  • Smidig mediahantering
  • Schemalägg spellistor
  • Onlinetjänster och widgets