Köpcentrum och terminaler

Mängder av besökare strömmar genom terminaler och köpcentrum varje dygn. Det är helt avgörande att hundratals, ofta tusentals människor, får personaliserad information som kommuniceras brett. En utmaning? Ja! Med Mediascreens digitala signage ökar chansen att alla nås av rätt budskap.

Hur hittar jag till butiken med det speciella erbjudandet? När går nästa buss eller flyg? Och varför är tåget försenat? Det är bara några av alla frågor som varje dag ställs i ett köpcentrum eller på en reseterminal.

Med enkelhet i fokus

För att underlätta för besökarna är informationskiosker, kombinerade med strategiskt placerade skärmar, ofta ett smart upplägg. Aktuell information om avgångstider och hållplatser måste snabbt förmedlas och öppettider, nyheter, kampanjer och erbjudanden ska få den exponering de behöver.

Mediascreen har lång erfarenhet av digital skyltning och vet vad som krävs för att många personer ska guidas till rätt plats – med rätt information i bakfickan. Gallerior och terminaler har alla egna utmaningar och det är viktigt att anpassa skärmarnas innehåll.

Våra experter assisterar

Hur omfattande systemet ska vara bestämmer ni. Det kan handla om mindre system med ett fåtal skärmar eller om många. Vi kan göra en långsiktig planering eller fånga bollar på uppstuds. Våra experter assisterar givetvis när externa och interna varumärken vill få möjlighet att utnyttja kanalen – flexibilitet är A och O.

Mediascreen erbjuder nyckelfärdiga helhetslösningar som inkluderar allt: Hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration samt installation och service. Ni kan även välja enklare system som ni installerar och underhåller själv.

Kontakta oss för mer information

Digital skyltning för arenor, mässor och event

Vissa dagar många besökare, andra dagar färre. Så ser det ut på många arenor och eventcenter. Digital skyltning hjälper er att kommunicera snabbt och effektivt kring era evenemang.

Digital signage i arenor

iPad-ställ och hållare för surfplattor

Våra golvställ, bordsställ, väggfästen och hållare är omtalade av två huvudsakliga anledningar: Den hållbara konstruktionen som tål tuffa tag. Och, inte minst: Den smakfulla designen som lyfter såväl butiksinredning som miljön runt omkring.

Våra iPadställ
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp