Digital skyltning för butikskedjor och retail

Digital skyltning blir allt vanligare för att hjälpa kunderna att fatta köpbeslut. Kampanjer förstärks av videoväggar och interaktiva pekskärmar. Mediascreen har lång erfarenhet av digitala skyltar, bland annat hos några av landets mest kända varumärken.

Digitala skyltar är avgörande för att rikta specifika budskap till konsumenterna vid exakt rätt tidpunkt. De stärker ert varumärke och ökar er försäljning när som helst under året, månaden, veckan eller dagen.

Från enstaka butiker till hela kedjor

Med digital signage från Mediascreen ser ni snabba resultat. Vi lägger stor vikt vid varumärkesnärvaro och har bland annat arbetat med Intersports koncept för shop in shop samt med click and collect.

Ni kan lägga upp kampanjer för hela året och snabbt komplettera med anpassningar. Med 16 års arbete av digital signage vet vi vad som fungerar bäst vi har lärt oss den hårda vägen.

Som kunder använder ni Mediascreens digitala skyltsystem på ett sätt som passar just er verksamhet. Vi levererar såväl enstaka skärmar till den lilla butiken, som nätverk av skärmar med centralt styrda rikstäckande kampanjer. Ni väljer.

Hos oss får ni allt

Vi levererar nyckelfärdiga helhetslösningar som inkluderar allt: Hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration. Självklart bistår våra tekniker med installation och service. Ni kan givetvis även välja enklare system som ni installerar och driver själva.

Mediascreen har även jobbat med bakgrundsljud i butiksmiljöer och anpassar konceptet efter era önskemål.

 

Kontakta oss för mer information

Köpcentrum och terminaler

Mängder av besökare strömmar genom terminaler och köpcentrum varje dygn. Det är helt avgörande att hundratals, ofta tusentals människor, får personaliserad information som kommuniceras brett. En utmaning? Ja! Med Mediascreens digitala signage ökar chansen att alla nås av rätt budskap.

Digital skyltning i köpcentrum

iPad-ställ och hållare för surfplattor

Våra golvställ, bordsställ, väggfästen och hållare är omtalade av två huvudsakliga anledningar: Den hållbara konstruktionen som tål tuffa tag. Och, inte minst: Den smakfulla designen som lyfter såväl butiksinredning som miljön runt omkring.

Våra iPadställ
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!