Digital skyltning för butikskedjor och retail

Digital signage blir allt vanligare för att hjälpa kunden att fatta köpbeslut

Kampanjer förstärks av videoväggar och interaktiva pekskärmar. Mediascreen har lång erfarenhet av digitala skyltar, hos flera av landets ledande varumärken.

Digitala infoskyltar är effektiva verktyg för att kommunicera specifika budskap till konsumenterna vid exakt rätt tidpunkt. Skärmarna stärker ert varumärke och ökar er försäljning – när som helst under året, månaden, veckan eller dagen.

Från enskilda butiker till hela kedjor

Med digital signage från Mediascreen ser ni snabba resultat. Vi lägger stor vikt vid varumärkesnärvaro och har under åren fått förtroendet att leverera spelare och skärmar för både inomhus- och utomhusbruk till flera av landets främsta butikskedjor.

Planera och schemalägg kampanjer för hela året. Anpassa och komplettera innehållet löpande. Flexibel innehållshantering ger er möjlighet att arbeta med kampanjer utifrån era behov.

Utöver, eller i kombination med erbjudanden och kampanjer, är det även möjligt att använda digital signage som besöksräknare. Med över 20 års erfarenhet av digital signage vet vi vad som fungerar bäst.

Ni använder Mediascreens digitala skyltsystem på ett sätt som passar just er verksamhet. Vi levererar såväl enstaka infoskärmar till den lilla butiken, som nätverk av skärmar med centralt styrda rikstäckande kampanjer för hela kedjan. Ni väljer.

Digital skyltning inklusive allt

Vi levererar nyckelfärdiga helhetslösningar som inkluderar allt: Förstudie, hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration. Självklart bistår våra tekniker med installation och service. Ni kan givetvis även välja enklare system som ni installerar och driver själva.

Mediascreen har även jobbat med bakgrundsljud i butiksmiljöer och anpassar konceptet efter era önskemål.

Köpcentrum och terminaler

Mängder av besökare strömmar genom terminaler och köpcentrum varje dygn. Det är helt avgörande att hundratals, ofta tusentals människor, får personaliserad information som kommuniceras brett. En utmaning? Ja! Med Mediascreens digitala signage ökar chansen att alla nås av rätt budskap.

Digital skyltning i köpcentrum
Digital skärm i ett varuhus Sthlm blvd

Kom igång med din digitala skyltning idag

  • Överskådlig kontrollpanel
  • Smidig mediahantering
  • Schemalägg spellistor
  • Onlinetjänster och widgets