Digital skyltning för fastighetsägare

Digitala entréskyltar med förteckningar över hyresgäster för att leda besökarna rätt. Skärmar med driftinformation eller kommande aktiviteter för hyresgäster. Som fastighetsägare har ni mycket att vinna på digital signage.

Bara några knapptryck bort

Mediascreens system för digital skyltning är enkla och effektiva. Då vi har funnits sedan 2010 har vi god kunskap om branschen och anpassar skärmarna efter era idéer. Vi vet att digitala skyltar inte bara ger besökarna möjlighet att orientera sig – här får de dessutom allt från enkla bekräftelser på felanmälan, till information om större serviceavstängningar.

Tydlig och snabb information underlättar för både hyresvärd och hyresgäst. Nu kan hyresgästerna själva hitta vad de söker med några enkla knapptryck.

Systemen är användarvänliga

Schemalägg serviceplaner och aktiviteter för hela året och snabba lokala anpassningar. Vi är måna om att våra system ska vara användarvänliga och effektiva. Hur ni sedan vill använda dem, avgör ni själva. Räcker det med en digital anslagstavla i trapphuset eller behöver ni större system som täcker olika platser på ett stort geografiskt område?

Enkelhet är vårt signum

Vi ser över upplägget tillsammans med er och levererar sedan nyckelfärdiga helhetslösningar där allt ingår: Hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration. Våra tekniker står för installation och service – om ni inte hellre gör det själva.

Kontakta oss för mer information

Fabege

Fabege uppdaterade sina analoga entréskyltar med digitala skyltar för kontor. Här presenteras respektive kontorshyresgäst med logotyp, text och karta. Det gör det lätt för besökare att hitta det de söker.

Fabege

KLP Fastigheter

KLP ville ha interaktiva hyresgästförteckningar i sina entréer i Stockholm, kombinerade med digitala anslagstavlor. Inga problem. Mediascreen har installerat ett system som ger hyresgäster och besökare aktuell service – de får till och med veta vilken musik som spelas i högtalarna.

Mer om KLP

Digital skyltning för fastighetsmäklare

Digital skyltning tar mäklarbranschen till en helt ny nivå. Vi har under åren utvecklat lösningar för ett flertal mäklarfirmor, från mindre byråer till rikstäckande kedjor, och ser hur skärmarna fortfarande är slagkraftiga i den allt hårdnande konkurrensen.

Digital skyltning för mäklare
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!