Digital skyltning för fastighetsmäklare

Digital skyltning tar mäklarbranschen till en helt ny nivå. Vi har under åren utvecklat lösningar för ett flertal mäklarfirmor, från mindre byråer till rikstäckande kedjor, och ser hur skärmarna fortfarande är slagkraftiga i den allt hårdnande konkurrensen.

Låt era kunder gå på husvisning dygnet runt! Genom interaktiva skyltfönster är det möjligt. Välj mellan enklare lösningar, som bildspel, till mer avancerade interaktiva pekskärmar.

Visa hela tiden nya objekt

Med våra system kan ni hämta alla era objekt automatiskt, till exempel från Capitex/Vitec eller era egna system. Ingen manuell hantering krävs – dina skärmar uppdateras kontinuerligt och visar hela tiden de nya objekten för kunderna.

Vi har haft den stora förmånen att leverera lösningar till bland annat Svensk Fastighetsförmedling, Skandiamäklarna, Svenska Mäklarhuset och Länshem. Tillsammans med er vill vi ta oss an nästa utmaning.

Långa flexibla kampanjer

I våra system är det enkelt att lägga upp kampanjer för långa perioder och komplettera med lokala eller tillfälliga förändringar med kort varsel. Vi hjälper er gärna med en behovsstudie där vi tillsammans med er tar fram förslag på olika lösningar. En skärm eller många, på en geografisk plats eller flera, sammankopplade eller fristående – våra system klarar alla upplägg.

Mediascreen har tagit fram digitala skyltar sedan 2003 och erbjuder nyckelfärdiga helhetslösningar som innehåller hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration. Dessutom ingår självklart installation och service, för den som inte vill ha enkla system att installera själv.

Kontakta oss för mer information

Digital skyltning för bilbranschen

Bilförsäljning eller serviceverkstad? Vill ni visa bilar i lager varvat med kampanjerbjudanden? Oavsett vilket, är bilbranschen ett perfekt område för digital skyltning. Mediascreen reder ut vad som är mest effektivt för ert företag.

Digital skyltning för bilhallar

iPad-ställ och hållare för surfplattor

Våra golvställ, bordsställ, väggfästen och hållare är omtalade av två huvudsakliga anledningar: Den hållbara konstruktionen som tål tuffa tag. Och, inte minst: Den smakfulla designen som lyfter såväl butiksinredning som miljön runt omkring.

Våra iPadställ
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!