Digital skyltning för fastighetsmäklare

Digital signage tar mäklarbranschen till nästa nivå

Som fastighetsmäklare är det viktigt att maximera exponeringen för de objekt du säljer och fånga potentiella köpares uppmärksamhet. Digital infoskärmar är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att göra just det. Vi har under åren utvecklat lösningar för ett flertal mäklarfirmor, från mindre byråer till rikstäckande kedjor, och ser hur skärmarna är slagkraftiga i den allt hårdnande konkurrensen.

Virtuella visningar via digitala skärmar

Med hjälp av digital skyltning kan du visa upp era objekt på ett visuellt imponerande sätt och attrahera intresserade köpare. Med högupplösta bilder, 3D-visningar och virtuella rundturer kan potentiella köpare uppleva fastigheten på ett realistiskt sätt, även om de inte har möjlighet att besöka fastigheten personligen. Detta kan spara både dig och köparen tid och pengar genom att eliminera onödiga fysiska visningar.

Låt era kunder gå på husvisning dygnet runt! Genom interaktiva skyltfönster är det möjligt. Välj mellan enklare lösningar, som bildspel, till mer avancerade interaktiva pekskärmar.

Visa hela tiden nya objekt

Med våra system kan ni hämta alla era objekt automatiskt, till exempel från Capitex/Vitec eller era egna system. Ingen manuell hantering krävs – dina infotavlor uppdateras kontinuerligt och visar hela tiden era senaste objekt för kunderna.

Vi har haft förmånen att leverera lösningar till bland annat Svensk Fastighetsförmedling, Skandiamäklarna, Svenska Mäklarhuset och Länshem. Tillsammans med er vill vi ta oss an nästa utmaning.

Digitala skyltar med flexibla kampanjer

I våra system är det enkelt att lägga upp kampanjer för långa perioder och komplettera med lokala eller tillfälliga förändringar med kort varsel. Vi hjälper er gärna med en behovsstudie där vi tillsammans med er tar fram förslag på olika lösningar. En skärm eller många, på en geografisk plats eller flera, sammankopplade eller fristående – våra system klarar alla upplägg.

Från behovsstudie till installation – en helhetslösning för digital skyltning

Vi har tagit fram digitala skyltar sedan 2003 och erbjuder nyckelfärdiga helhetslösningar som innehåller behovsstudie, hårdvara, chassi, kiosker, mjukvara, innehållsproduktion, administration och finansiering. Dessutom ingår självklart installation och service, för den som inte vill ha enkla system att installera själv.

Digital skyltning för bilbranschen

Bilförsäljning eller serviceverkstad? Vill ni visa bilar i lager varvat med kampanjerbjudanden? Oavsett vilket, är bilbranschen ett perfekt område för digital skyltning. Mediascreen reder ut vad som är mest effektivt för ert företag.

Digital skyltning i bilhallar

Kom igång med din digitala skyltning idag

  • Överskådlig kontrollpanel
  • Smidig mediahantering
  • Schemalägg spellistor
  • Onlinetjänster och widgets