Invigning Scandinavian Photo Oslo

Event Ny installation

Mediascreen var på plats när Scandinavian Photo öppnade sin Flagship Store på Karl Johan i centala Oslo. På femte våningen i varuhuset Steen & Strøm möts vi av 1 100 kvadratmeter med teknikprodukter från ledande varumärken i en inspirerande och kreativ miljö.

Utöver bubbel, snittar och välkomponerade drinkar bjöds vi på ett live-jam där tre musiker gick loss på varsin EP–133 K.O. II, en nylanserad kraftfull sampler/sequencer i miniformat från Teenage Engineering.

Bland de ca 300 inbjudna gästerna hade vi nöjet att träffa både gamla och nya bekantskaper. Under kvällen pågick en ständig kamp i att utmana impulsen att göra mindre genomtänkta spontanköp bland tusentals ”måste-ha-prylar” i butiken 🙂

Mer än en vanlig butik

Scandinavian Photo anordnar regelbundet evenemang i sin Tech Hall – en mötesplats för kunskap, inspiration och nätverkande. Fasta inslag i butiken som alltid står öppna för besökarna är bland annat:

Touch & Try: Utforska Nordens bredaste utbud av Touch & Try för en hands-on-upplevelse med det senaste inom teknik.

Fotostudio: Experimentera med färg- och ljusinställningar för att fånga fantastiska studiobilder.

Videostudio: Skapa din egen unboxing-video, YouTube-innehåll eller streama live till dina följare i en fullt utrustad studio.

Sound Studio: Upplev exceptionell ljudkvalitet i butikens studio designad för ljudentusiaster och professionella användare.

Tech Bar: Möt andra kreativa människor över varma och kalla drycker av butikens egen barista, i en lounge perfekt för co-working, möten eller avkoppling.

Digitala butiksskärmar från Mediascreen

Mediascreen har levererat de 22 skärmarna med inbyggda spelare som integrerats i butikens interiör. Här visas kampanjer, erbjudanden och nyheter från Scandinavian Photos leverantörer.

Se mer från Scandinavian Photo här