Digital skyltning för bilbranschen

Bilförsäljning eller serviceverkstad? Vill ni visa bilar i lager varvat med kampanjerbjudanden? Oavsett vilket, är bilbranschen ett perfekt område för digital skyltning. Mediascreen reder ut vad som är mest effektivt för ert företag.

Digital skyltning hjälper era kunder att själva söka information – snabbt, enkelt och effektivt. Med hjälp av Mediascreens produkter kan de hitta en begagnad bil i ert sortiment eller utrusta ett nytt fordon i era egna system.

Vi löser efter det ni behöver

I 16 år har vi på Mediascreen tagit fram digital skyltning. Våra system är pålitliga och innehållet bygger på erfarenhet, samtidigt som vi ständigt är på jakt efter nya perfekta lösningar för varje unik kund. Med hjälp av våra system får era kunder hjälp att hitta rätt i reservdelsbutiken, boka tider för service och automatiskt få färdiga kostnadsförslag.

Vill ni som bilförsäljare visa alla era objekt, från till exempel Bytbil eller från dina egna system? Mediascreen har lösningar även för detta. Ingen manuell hantering krävs: Våra system hämtar objekten automatiskt och uppdaterar skärmarna kontinuerligt.

Kampanjer för olika perioder

Ni väljer själva om ni vill lägga upp långsiktiga kampanjer, exempelvis månader i taget, eller korta. Systemet gör det enkelt att modifiera och göra lokala anpassningar snabbt.

Vi ger er råd kring hur ni bäst kan använda våra system beroende på om ni är en mindre serviceverkstad eller om ni är en rikstäckande kedja som behöver ett stort antal skärmar. Oavsett vilket erbjuder vi helhetslösningar som inkluderar allt från hårdvara, chassi, kiosker, programvara och innehållsproduktion till och administration och installation och service.

För den som vill, finns även enkla system att installera och driva själv.

Kontakta oss för mer information

Suzuki

Mediascreen har distribuerat och monterat skärmar hos Suzukis återförsäljare på ett flertal orter över hela Sverige. På skärmarna varvar man lokala erbjudanden med centralt styrda rikstäckande kampanjer.

Suzuki
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!