Digital skyltning för fastighetsägare

Fastighetsbeståndet växer – och med det möjligheterna och ansvaret. Som fastighetsägare behöver man hantera allt större mängder information. Och inte minst: uppdatera digitala entréskyltar och hyresgäster på senaste nytt.

Våra system för digital skyltning gör det både enkelt och effektivt. Digitala skyltar, till exempel i entrén, hjälper inte bara hyresgäster och besökare att hitta rätt. Här får de också allt från enkla bekräftelser på felanmälan, till information om större serviceavstängningar.

Kanske är arbeten som borrning på gång? Att få tydlig och snabb information, skapar möjlighet till förståelse och acceptans. Samtidigt minskar trycket på serviceenheten och det snabbt. Nu kan hyresgästerna själva hitta det de söker – med några enkla knapptryck.

Lägg serviceplaner och aktiviteter för hela året och gör lokala anpassningar snabbt. Att vårt system gör det enkelt hjälper. Vi har erfarenhet av digital skyltning sedan starten 2003. Och vi har lärt oss vad som fungerar bäst.

Hur du ska använda våra system, bestämmer du helt själv. De kan vara solitärer eller system för en hel kedja, oavsett geografiskt område. Du väljer.

Vi erbjuder nyckelfärdiga helhetslösningar, som inkluderar allt: hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration samt installation och service. Du kan också välja enkla system som du installerar och driver själv.

Läs om hur Digital Signage mjukvara kan användas av Fastighetsmäklare

Vill du veta mer om Mediascreen? Kontakta oss!