Samsung SSSP – skärmar med inbyggda spelare

Mediascreen är certifierad samarbetspartner med Samsung. Vår mjukvara Mediascreen Smart är speciellt anpassad för deras professionella skärmar med Samsung Smart Signage Platform (SSSP). För skärmar av andra märken har vi våra egna mediaspelare.

Skärmarna från Samsungs professionella serie är avsedda för 16/7- eller 24/7-drift och har tre års på-platsen-garanti. Vi arbetar i huvudsak med skärmar i storlekarna 10–98 tum för både inomhus- och utomhusbruk.

Höga prestandakrav

Jämfört med en TV avsedd för hemmabruk är de professionella skärmarna byggda för att klara att vara igång upp till 24 timmar per dygn, sju dagar i veckan. Även ljusstyrkan och kontrasten är anpassad för offentliga miljöer. Jämfört med en konsumentskärm ställer en skärm för digital skyltning betydligt högre krav på ljusstyrka, kontrast och driftsäkerhet.

Inbyggd mediaspelare

Skärmarnas integrerade spelare drivs av det kraftfulla operativsystemet Tizen. Systemet är optimerat för att effektivt hantera film, bild och ljud och möjliggör fjärrhantering och utveckling av mjukvara med höga krav på säkerhet.

Via administrationsgränssnittet för Mediascreen Smart kan du övervaka och fjärrstyra de anslutna SSSP-skärmarna. Se exakt vad som visas på respektive skärm, ladda om innehållet, starta om skärmen eller justera ljudvolymen. Övervaka skärmens lagringskapacitet, minneshantering och temperatur. Se aktuell version, och uppdatera skärmens firmware på distans.

 

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!