Innehållsproduktion

Med Mediascreen Smart skapar ni innehåll på ett ögonblick – utan avancerade processer. Ni utgår från mallar som bygger på er grafiska profil där färg, form och typsnitt följer era riktlinjer.

Automatiska uppdateringar

Vi har genom åren hjälpt flera kunder med lösningar för integration och automatiserad innehållsuppdatering. Saknar ni resurser att administrera skärmarna på egen hand, ger ni oss uppgiften att ordna löpande redigering och publicering.

Logga in var som helst

Mediascreen Smart är helt och hållet ett webbaserat system för digital skyltning. Logga in var som helst, när som helst, för att redigera och schemalägga innehållet. Ange tidpunkter för när de olika skärmarna ska aktiveras och vad som ska visas på varje skärm.

Hur funkar det? mer om mjukvaran

Komplett system för digital skyltning

Nu lanserar vi Signage Cloud som ett komplement till vår mjukvara Mediascreen Smart. Signage Cloud är kompatibel med alla typer av skärmar på marknaden till skillnad mot föregångaren som i huvudsak är anpassad för Samsungs SSSP-skärmar. Den nya mjukvaran är än mer flexibel, användarvänlig och anpassad för alla behov. Både Signage Cloud och Smart är helt molnbaserade.

Om Mediascreens mjukvara

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!