Skärmar och mediaspelare

Vi väljer skärmar och mediaspelare som ger dina budskap en extraskjuts. Bildkvalité och annan prestanda skräddarsys för videoväggar, skyltfönster och interaktiva terminaler.

Skärmstorlekar
Mediascreen arbetar vanligtvis med skärmar i storlekarna 8” – 70” för både inomhus- och utomhusbruk. Antingen som singelenheter eller som stora videoväggar.

Webbaserade mediaspelare

Ofta har våra skärmar en inbyggd mediaspelare. Mediaspelarna är webbaserade och kan även placeras innanför brandväggar. Genom internetanslutningen uppnås smidig administration var du än vistas. Du följer dina digitala skyltar via en dator, surfplatta eller smartphone. Den webbaserade tekniken gör också att vi snabbt kan assistera dig och utföra eventuell felsökning på distans. Ny uppdaterad programvara tankas ner via webben.

Miljöcertifierad teknik

För oss på Mediascreen är miljöcertifierad teknik en självklarhet. Skärmarna och mediaspelarna blir skonsammare för miljön. Den miljösmarta tekniken och funktioner såsom ”Eco mode” minskar energiåtgången vilket också är bra ur ett kostnadsperspektiv. Våra lösningar är hållbara i dubbel bemärkelse och anpassade för professionell 24/7-drift i offentliga miljöer.

Stärk varumärket med ett eget chassi
Vi erbjuder också snyggt designade chassin till våra lösningar. Chassin som anpassas till ditt företag eller din organisation, och som designas i enlighet med er grafiska profil.

 

Vill du veta mer om Mediascreen? Kontakta oss!