Så når du många med mycket information – snabbt

Flygplatser och tågstationer är exempel på platser där många tusentals människor behöver mycket information – snabbt. Vi på Mediascreen har effektiva verktyg för att leverera rätt budskap till rätt personer.

Var finns butik X? Var hittar jag solglasögon? Var finns hamburgare? Var ligger gate 36? Frågorna på en flygplats, eller en tågstation, är många. Ofta behöver svaren komma snabbt, varför välfungerande kommunikation är avgörande.

Just terminaler är utmärkta exempel på platser där resenärer inte riktigt vet vad de ska göra av sin tid, där de känner sig stressade och där det är rörigt och många människor samlas på relativt sett liten yta. Digital signage är perfekt för att informera och vägleda i ett sådant läge.

Förutom klassiska ”hänvisningsskyltar”, som är den enklaste varianten av digital skyltning, finns goda möjligheter att använda interaktivitet för att guida.

Vi på Mediascreen har lösningar där allt ingår: Hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration, samt installation och service. Såväl installation som support sköts av vår egen personal – Peter, Micke, Goran och Thomas – vilket skapar trygghet.

Kontakta oss gärna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa just er.

Lästid:
Kategori: Terminaler