Teknikföretagen

Mediascreen fick uppdraget att uppdatera Teknikföretagens visuella och kommunikativa uttryck i entrén och ut mot gatan vid deras huvudkontor.

Vi vill på ett modernt och tydligt sätt informera om Teknikföretagens viktiga roll i samhället. Lösningen ska integreras med fastighetens unika arkitektur.

Resultatet blev två storbildsskärmar med LED-teknik ut mot gatan, monterade innanför fönstret, för snabb och tydlig information. Receptionen i entrén byggdes om och integrerades med skärmar. På skärmarna hälsas unika besökare välkomna, incheckning med interaktiv besöksregistrering samt information om Teknikföretagens stora bredd.

Samtliga skärmar, storbildsskärmarna med sitt unika format och skärmarna i entrén, administreras genom samma gränssnitt – snabbt och enkelt.

Om kunden

Teknikföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation. Teknikföretagen är den främsta företrädaren för svensk industri med mer än 4 200 medlemsföretag som tillsammans står för en tredjedel av Sveriges export.

Uppdraget

Behovsanalys, konceptförslag, skärmar, mediaspelare, programvara, produktion och design av ny receptionsyta samt installation, foliering av fönsterpartier där skärmar placerades, installation och driftsättning samt övervakning och support.

Sida

För statliga Sida är det viktigt att kommunicera med besökare, partners och anställda på huvudkontoret i Stockholm. Mediascreen har tagit fram en lösning där det sker genom skärmar i miljöer där många människor passerar och i myndighetens stora föreläsningssal.

Mer om Sida

Sthlm Blvd

Hos Sthlm Blvd möter Skandinaviens starkaste varumärken internationella giganter inom sportmode. När butikskedjan valde Mediascreen som leverantör av digital skyltning till var budskapet tydligt: Konceptet ska ”ta för sig” och kommunicera mode och känsla.

Mer om Sthlm blvd

SPP

SPP behövde ett smart, lättarbetat system för menyer i sin restaurang SPPisen. Mediascreen bytte ut SPP:s tidigare statiska lösning till en variant som restaurangpersonalen själva uppdaterar – och en separat skärm till receptionen.

Mer om SPP