SPP

SPP behövde ett smart, lättarbetat system för menyer i sin restaurang SPPisen. Mediascreen bytte ut SPP:s tidigare statiska lösning till en variant som restaurangpersonalen själva uppdaterar – och en separat skärm till receptionen.

Restaurangen hade en statisk lösning för sina menyskärmar. SPP letade efter ett system där personalen dagligen kan uppdatera innehållet med information om dagens rätt och samtidigt berätta om beställning av matlådor, after work och andra aktiviteter.

Innehållet varieras helt automatiskt

Det är viktigt för SPP att kunna schemalägga innehållet så att dagens lunchmeny visas på förmiddagen för att sedan ersättas av övrig restauranginformation efter lunch. Dessutom ville SPP ha en skärm i receptionen för kundinformation.

Lösningen från Mediascreen består av en skärm med inbyggd spelare från Samsung till receptionen, som har en extern spelare kopplad till restaurangens skärmar. Genom att arbeta med separata spellistor och smart schemaläggning byter skärmarna på Restaurang SPPisen innehåll och budskap tre gånger dagligen – helt automatiskt.

Om kunden

SPP är en del av norska Storebrandkoncernen. Tillsammans är de en av Nordens ledande koncerner för tjänster inom sparande och försäkring.

Uppdrag

Behovsstudie, skärmar och mediaspelare, installation, övervakning och support.

Andra projekt

Sida

För statliga Sida är det viktigt att kommunicera med besökare, partners och anställda på huvudkontoret i Stockholm. Mediascreen har tagit fram en lösning där det sker genom skärmar i miljöer där många människor passerar och i myndighetens stora föreläsningssal.

Mer om Sida

Ryds Bilglas

Ryds Bilglas finns på 100 anläggningar över hela Sverige och är marknadsledande på reparation och byte av bilglas. Ryds Bilglas valde Mediascreen som lösning för samtliga butiker i landet.

Mer om Ryds bilglas

KLP Fastigheter

KLP ville ha interaktiva hyresgästförteckningar i sina entréer i Stockholm, kombinerade med digitala anslagstavlor. Inga problem. Mediascreen har installerat ett system som ger hyresgäster och besökare aktuell service – de får till och med veta vilken musik som spelas i högtalarna.

Mer om KLP
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!