Sida

För statliga Sida är det viktigt att kommunicera med besökare, partners och anställda på huvudkontoret i Stockholm. Mediascreen har tagit fram en lösning där det sker genom skärmar i miljöer där många människor passerar och i myndighetens stora föreläsningssal.

Mediascreens lösning innebär att samtliga skärmar i entréer och passager bygger på Samsungs Smart Signage Platform med vår programvara Mediascreen Smart. Tack vare systemet är det möjligt att kommunicera individuella budskap i de olika lokalerna.

Dynamisk videovägg

Som kronan på verket hos Sida finns en stor videovägg i den stora samlings- och föreläsningssalen. Videoväggen från Mediascreen är helt anpassningsbar. Den kan dels spela upp separata budskap på de olika skärmarna och dels användas som enda stor videovägg.

Om kunden

Sida är en statlig myndighet som på uppdrag av Sveriges riksdag och regering arbetar för att bekämpa fattigdomen i världen. Sida samarbetar med totalt 35 länder i Afrika, Asien, Europa och Latinamerika.

Uppdrag

Behovsstudie, skärmar och mediaspelare, installation, övervakning och support.

Andra projekt

SPP

SPP behövde ett smart, lättarbetat system för menyer i sin restaurang SPPisen. Mediascreen bytte ut SPP:s tidigare statiska lösning till en variant som restaurangpersonalen själva uppdaterar – och en separat skärm till receptionen.

Mer om SPP

Berwaldhallen

Berwaldhallen i Stockholm är en av landets viktigaste kulturinstitutioner där ett hundratal konserter ges varje år. Med Mediascreens system kommunicerar konserthuset utomhus, i entrén och foajén.

Mer om Berwaldhallen

KLP Fastigheter

KLP ville ha interaktiva hyresgästförteckningar i sina entréer i Stockholm, kombinerade med digitala anslagstavlor. Inga problem. Mediascreen har installerat ett system som ger hyresgäster och besökare aktuell service – de får till och med veta vilken musik som spelas i högtalarna.

Mer om KLP
ABF logotyp
Atlas Copo logotyp
Berwaldhallen logotyp
Bodaborg logotyp
Calle Flygare logotyp
Castellum logotyp
Didriksons logotyp
Djurönäset logotyp
Fastighetsägarna logotyp
Fleximark logotyp
FM Mattson logotyp
Grant Thornton logotyp
Intersport logotyp
Johnells logotyp
Jula logotyp
Nöjesresor logotyp
Ryds Bilglas logotyp
Scandinavian Photo logotyp
SPP logotyp
Sthlm blvd logotyp
Svenska Möten logotyp
Taxi Stockholm logotyp
TCO logotyp
Ängelholms Kommun logotyp

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!