Intersport

Intersport är ett av Sveriges mest kända varumärken och en av Mediascreens främsta och längsta kundrelationer. Vi har genom åren fått förtroendet att leverera alltifrån stora videoväggslösningar, lojalitets- och klubbautomater och traditionella digital signage-skärmar till navigations- och orienteringssystem.

Mediascreen har jobbat med Intersports butiker från Umeå i norr till Helsingborg i söder – inklusive huvudbutiken på Drottninggatan i Stockholm.

Mediascreen erbjuder hos Intersport en kombination av lösningar där marknadsavdelningen kan lägga in centrala budskap och där vi assisterar när material kommer från leverantörer och varumärken. Butikerna har självklart även möjlighet att lägga in lokala kampanjer med hjälp av användarvänliga mallar.

Om kunden

Intersport är världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige finns över 100 butiker.

Uppdrag

Behovsstudie, mediaproduktion, skärmar och mediaspelare, skärmvägg, butiksljud, Interaktiva pekskärmar, installation, övervakning, support, Mediascreen.

Andra projekt

Didriksons

Redan 1913 började Julius och Hanna Didrikson att tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. Hundra år senare är de ledande inom regn- och funktionskläder och Mediascreen har skapat ett upplägg för bolagets konceptbutik i Stockholm.

Mer om Didriksons

Sthlm Blvd

Hos Sthlm Blvd möter Skandinaviens starkaste varumärken internationella giganter inom sportmode. När butikskedjan valde Mediascreen som leverantör av digital skyltning till var budskapet tydligt: Konceptet ska ”ta för sig” och kommunicera mode och känsla.

Mer om Sthlm blvd

SPP

SPP behövde ett smart, lättarbetat system för menyer i sin restaurang SPPisen. Mediascreen bytte ut SPP:s tidigare statiska lösning till en variant som restaurangpersonalen själva uppdaterar – och en separat skärm till receptionen.

Mer om SPP

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!