Fabege

Fabege uppdaterade sina analoga entréskyltar med digitala skyltar för kontor. Här presenteras respektive kontorshyresgäst med logotyp, text och karta. Det gör det lätt för besökare att hitta det de söker. På skärmarna finns även serviceuppgifter om kommande aktiviteter och praktisk information till hyresgästerna.

Mediascreens skärmlösningar för fastighetsägare innehåller förutom mallsystem, som gör det enkelt för administratören att uppdatera innehållet av hyresgästregistret, även möjligheter att visa widgets. En widget är en applikation som automatiskt uppdateras, till exempel aktuellt väder, avgångstider vid närmaste hållplats för kollektivtrafiken eller nyhetsflöden.

Snabb service till hyresgästerna

För hyresgästerna informerar Fabege snabbt och effektivt om exempelvis tillfälliga vattenavstängningar, underhållsarbete eller borrning. Det skapar en ökad närvaro som förstärks av upplysningar att eventuella felanmälningar har mottagits och behandlas.

Om kunden

Fabege utvecklar långsiktigt attraktiva stadsdelar och skapar förutsättningar för människor och företag att prestera. Utöver klimat och miljö, är den sociala hållbarheten en grundläggande drivkraft. Fabege har ett fastighetsbestånd med ett värde av 73,6 Mdkr.

Uppdrag

Behovsstudie, mediaspelare, programvara, framtagning av orienteringskarta, installation, övervakning och support.

Berwaldhallen

Berwaldhallen i Stockholm är en av landets viktigaste kulturinstitutioner där ett hundratal konserter ges varje år. Med Mediascreens system kommunicerar konserthuset utomhus, i entrén och foajén.

Mer om Berwaldhallen

KLP Fastigheter

KLP ville ha interaktiva hyresgästförteckningar i sina entréer i Stockholm, kombinerade med digitala anslagstavlor. Inga problem. Mediascreen har installerat ett system som ger hyresgäster och besökare aktuell service – de får till och med veta vilken musik som spelas i högtalarna.

Mer om KLP

Kungliga biblioteket

Kungliga biblioteket i Humlegården i Stockholm öppnade 1878. Utanför bibliotekets entré visar skärmar från Mediascreen öppettider samt kommande evenemang och föreläsningar.

Mer om Kungliga biblioteket