Didriksons

Redan 1913 började Julius och Hanna Didrikson att tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. Hundra år senare är de ledande inom regn- och funktionskläder och Mediascreen har skapat ett upplägg för bolagets konceptbutik i Stockholm.

Mediascreen fick uppdraget att skapa en kombination av varumärkesnärvaro och kategoriserade kampanjbudskap för barn-, dam- och herrkollektionerna i Didriksons konceptbutik i Stockholm.

Varumärkesbyggande

Lösningen för Didriksons är en videovägg som fokuserar på varumärket. Den stora väggen kombineras med nio skärmar för respektive avdelning i butiken.

Videoväggen drivs med vår externa mediaspelare och de övriga skärmarna drivs med vår programvara Mediascreen Smart för den inbyggda spelaren i Samsungs SSSP-skärmar (Samsung Smart Signage Platform).

Om kunden

Didrikssons är Skandinaviens ledande varumärke för regn- och funktionsplagg. Bolagets filosofi är att göra funktionella plagg som håller hela familjen torr oavsett väderlek.

Uppdrag

Behovsstudie, skärmar och mediaspelare, installation, övervakning och support.

Andra projekt

Sthlm Blvd

Hos Sthlm Blvd möter Skandinaviens starkaste varumärken internationella giganter inom sportmode. När butikskedjan valde Mediascreen som leverantör av digital skyltning till var budskapet tydligt: Konceptet ska ”ta för sig” och kommunicera mode och känsla.

Mer om Sthlm blvd

SPP

SPP behövde ett smart, lättarbetat system för menyer i sin restaurang SPPisen. Mediascreen bytte ut SPP:s tidigare statiska lösning till en variant som restaurangpersonalen själva uppdaterar – och en separat skärm till receptionen.

Mer om SPP

Nyheter från Mediascreen

Vill du ha senaste nytt om digital skyltning?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!