Digital skyltning för kommuner och turism

Turistnäringen ökar, och vi ser fler och fler initiativ att hantera detta. Allt fler turister vill uppleva kvalitetstid. De vill också snabbt få information om de lokala möjligheterna. Hjälp turisterna att hitta rätt, snabbt och enkelt! MediaScreen erbjuder färdiga systemlösningar med digital skyltning. Lösningar som med automatik länkar evenemang och aktiviteter till färdiga budskap.

Vi har även färdig systemstruktur för samverkan inom det lokala näringslivet. Stärk kommunens varumärke, och håll både invånare och turister uppdaterade! Det kan handla om digital skyltning i butiker, caféer, turistkontor eller inom- och utomhuskiosker. Med uttryckssätt som har pekfunktion, erbjuder vi enkelt och effektivt information och lösningar. Dessutom kostnadseffektivt.

Lägg kampanjer för hela året och gör lokala anpassningar snabbt. Att vårt system gör det enkelt hjälper. Vi har erfarenhet av digital skyltning sedan starten 2003. Och vi har lärt oss vad som fungerar bäst. Hur du ska använda våra system, bestämmer du helt själv. De kan vara solitärer eller system för en hel kedja, oavsett geografiskt område. Du väljer.

Vi erbjuder nyckelfärdiga helhetslösningar, som inkluderar allt: hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration samt installation och service. Du kan också välja enkla system som du installerar och driver själv.

Läs mer om Digital Signage för hotell

Vill du veta mer om Mediascreen? Kontakta oss!