Komplett system för digital skyltning

Mediascreen Smart har vi utvecklat själva. Vi har kombinerat ett intuitivt gränssnitt med nya smarta funktioner. Alla kan använda systemet och under den användarvänliga ytan finns kraft som tar digital signage till nya nivåer.

100 % webbaserat

Det finns bara fördelar med att placera systemet på webben. Driftsäkerheten ökar och likaså flexibiliteten. Du uppdaterar och schemalägger din digitala skyltning var du än befinner dig. Det enda som krävs är internetuppkoppling och en Mac eller PC.

Brett användningsområde


Mediascreen Smart används av såväl butikskedjor, hotell och fastighetsmäklare som skolor och kommuner. Användningsområdena kan skilja sig åt minst lika mycket som kundgrupperna. Bilförsäljare använder interaktiva pekapplikationer för att öka försäljningen och statliga myndigheter tar hjälp av interaktiva terminaler för att effektivisera sin handläggning.

Interagera!

Systemet passar rullande presentationer men är också utvecklat och förberett för interaktion. Interaktiva skärmar kan du placera både inomhus, utomhus och i fönster. Ta vara på chansen att göra dina fönster till lönsamma skyltfönster.Mediascreen smart

HTML5
För Mac och PC
Kompatibel med Samsung SSSP
Molnbaserad
Kvalificerad schemaläggning
Smart verktyg för bildredigering ingår


Mediascreen kontrollpanel
Kontrollpanel
Se direkt vilka skärmar som är aktiva, vad som visas på varje skärm just nu, och vad som schemalagts att visas senare. Fjärrstyr ljudvolymen, starta om eller stäng av skärmar och styr din digitala skyltning på många fler sätt än så.
Hantera media
Skapa innehåll
Använd våra flexibla mallar som är baserade på er grafiska profil. Du fyller på med text, bild och film utan speciella förkunskaper. Med det inbyggda redigeringsverktyget optimerar du dina bilder utan behov av externa bildredigeringsprogram.
Smarta widgets
Smarta widgets
Visa Instagrambilder taggade enligt dina inställningar. Länka in extern info via RSS, publicera poster från Twitterkontot, visa en klocka eller en lokal väderprognos. Med smarta widgets gör du innehållet mer livfullt.


Mediascreen spellistor
Spellistor

Skapa spellistor genom att dra och släppa innehåll och widgets i ett överskådligt och lättarbetat gränssnitt. 

Mediascreen arkiv
Arkiv

Allt från enskilda bilder till långa spellistor sparas i ett arkiv. Logga in från valfri dator och återanvänd eller bygg om befintligt innehåll.

Mediascreen schema och statistik
Schema och statistik

Styr vad som visas på skärmarna och hur innehållet ska växla – timme för timme, dagligen, veckovis eller månadsvis. I efterhand kan du få en sammanställning av vad som visats – och hur och när det visats. 
Vill du veta mer om Mediascreen Smart? Kontakta oss!