Digital skyltning för köpcentrum och terminaler

Många besökare på kort tid och stora mängder information. Det är gemensamt för publika utrymmen som terminaler och köpcentrum. Hjälp besökare och kunder att få information snabbt och att fatta rätt beslut. Hur hittar jag till affären med det speciella erbjudandet? När går nästa buss eller flyg? Och varför är tåget försenat?

MediaScreens system för digital skyltning och interaktiva informationskiosker skapar snabbt struktur och förståelse. De bidrar till en positiv upplevelse, genom att snabbt och smidigt sprida aktuell information. Berätta om nyheter, kampanjer och erbjudanden, utifrån databaser som kan samordnas mellan flera enheter. Vi kan dessutom erbjuda enheter med automatisk biljetthantering.

Lägg kampanjer för hela året och gör lokala anpassningar snabbt. Att vårt system gör det enkelt hjälper. Vi har erfarenhet av digital signage sedan starten 2003. Och vi har lärt oss vad som fungerar bäst.

Hur du ska använda våra system, bestämmer du helt själv. De kan vara solitärer eller system för en hel kedja, oavsett geografiskt område. Du väljer.

Vi erbjuder nyckelfärdiga helhetslösningar, som inkluderar allt: hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration samt installation och service. Du kan också välja enkla system som du installerar och driver själv.

Vi kan dessutom assistera när externa och interna varumärken vill få möjlighet att utnyttja kanalen.

Läs om Digital signage i arenor

Vill du veta mer om Mediascreen? Kontakta oss!