Digital skyltning för arenor och event

Ena dagen många besökare, andra dagen få. Så ser det ut för arenor och event. Digital skyltning är lösningen för snabb och effektiv information. Men systemen måste vara anpassade för peakarna.

MediaScreens system gör det möjligt att planera och schemalägga alla händelser – oavsett utformning och syfte.

Gör det lätt för besökaren att navigera och hitta rätt! Med våra flexibla layoutsystem kan du enkelt och effektivt anpassa till exempel kartor över mässor och områden, till interaktiva informationskiosker. Dessutom blir det kostnads-effektivt.

Behöver du extern information och reklam? Vi kan ordna så systemen tar in och hanterar även detta.

Lägg upp kampanjer för hela året och gör lokala anpassningar snabbt. Att vårt system gör det enkelt hjälper. Vi har erfarenhet av digital skyltning sedan starten 2003. Och vi har lärt oss vad som fungerar bäst. Hur du ska använda våra system, bestämmer du helt själv. De kan antingen användas som solitärer eller som system för en hel kedja, oavsett geografiskt område.

Vi erbjuder nyckelfärdiga helhetslösningar, som inkluderar allt: hårdvara, chassi, kiosker, programvara, innehållsproduktion och administration samt installation och service. Eller också väljer du enkla system som du installerar och driver själv. Vi kan dessutom assistera när externa och interna varumärken vill få möjlighet att utnyttja kanalen.

Läs mer om Digital Signage inom turism

Vill du veta mer om Mediascreen? Kontakta oss!